Cafeneaua contabilă

adeverinta salarii

Adaugat 23 Mar 2016 | Prioritate U | Tags adeverinta salarii incompleta | Categorie Salarizare

adeverinta salarii incompleta pentru angajatii veniti in cursul lunii curente

Răspuns 1

Adaugat 24 Mar 2016

La click dreapta pe salariat se genereaza Adeverinta de salariat pentru toate contractele active in perioada selectata, pentru fiecare contract se genereaza o pagina.
Pentru al doilea contract trebuie sa mergeti la pagina 2/2 din raport.
In principiu Adeverinta de venituri se poate genera in 3 moduri:
1. Se apeleaza din fereastra principala a modulului raportul Adeverinta venituri salariale. In acest caz se va genera raportul pentru toti salariatii care exista in salarii in perioada respectiva.
2. Click dreapta pe un salariat de pe ecran si din meniu alegem Rapoarte - Adeverinta venituri salariale. In acest caz se va genera raportul pentru salariatul curent, iar adeverinta se va genera pe fiecare contract de munca in parte. In cazul in care salariatul are mai multe contracte de munca raportul va avea mai multe pagini, prima pagina afisand doar informatiile referitoare la primul contract de munca.
3. Se deschide fereastra cu contracte ale salariatului, ne pozitionam pe un contract de munca si apelam din meniul de Rapoarte - Adeverinta venituri salariale. In acest caz raportul va afisa Adeverinta de venituri numai la contractul respectiv.

Răspuns 2

Adaugat 12 Apr 2016

Pe adeverinta de venituri nu apar date despre contract, insa pot selecta numarul de luni pentru afisare. Pentru contractele din ultimele 12 luni (de ex) nu se pot cumula adeverintele intr-un singur raport? Avem situatii in care dam si trei adeverinte pentru un angajat, doar pentru ca a tot lucrat pe perioade scurte, avand pe fiecare adeverinta cate 1-2 luni completate.