Cafeneaua contabilă

anulare mesaj de anunt de la nexus

Adaugat 24 Feb 2020 | Prioritate U | Tags cum sa inchid mesajul dvs !!! | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua
Am primit un raspuns de la dvs , multumesc pentru asta , dar acum imi apare mereu acel mesajul prin care ma anuntati , efectiv nu pot lucra , cum sa anulez acest mesaj . Este suficient sa apara o data . Multumesc !

Răspuns 1 anulare mesaj de anunt de la nexus

Adaugat 25 Feb 2020

Buna ziua! Intrati in Instrumente - Setari generale - Setari Pagina mea - si scoateti bifa de Utilizare mesagerie.

Răspuns 2 anulare mesaj de anunt de la nexus

Adaugat 25 Feb 2020

Buna ziua ! Am intrat in setari generale - setari pagina mea si la utilizare mesagerie nu aveam nicio bifa pusa , si totusi apare mesajul pe ecram , in permanenta , care ma deranjeaza la lucrat . Eu am pus o intrebare aici , imi dati raspuns tot aici daca vreti si daca stiti , dar nu ma agresati cu mesajul raspunsului in permanenta pe ecran fara sa mi spuneti si cum sa scap de el . Va rog sa mi spuneti cum rezolv situatia asta .

Răspuns 3 anulare mesaj de anunt de la nexus

Adaugat 26 Feb 2020

Buna ziua! Va rog sa trimiteti date de conectare la baza de date pe office@nexusmedia.ro pentru a verifica setarile privind mesageria.

Răspuns 4 anulare mesaj de anunt de la nexus

Adaugat 26 Feb 2020

Pagina Communicator este o pagina web pe care va conectati in momentul in care deschideti aplicatia, cand dati click pe butonul Acasa sau pe Refresh. Cand aveti un raspuns la un tichet va apare mesaj si va intreaba daca vreti sa deschideti sau nu mesajul de raspuns.Daca nu selectati Da sa cititi mesajul, dupa un interval de timp de 30 min va expira logarea pe site si aplicatia nu mai poate marca mesajul ca fiind citit, prin urmare mesajul se repeta pana se marcheaza ca citit.
Ca si concluzie, trebuie sa intrati in aplicatie, si sa dati click pe butonul Acasa din pagina Communicator, apoi din mesajul ce va aparea, in care sunteti intreabata daca doriti sa cititi raspunsul sa dati DA.
Catia