Nexus Expeditii - Prezentare generală

Nexus Expeditii este o soluţie destinată caselor de expediţii, aceasta gestionează activităţile de preluare a comenzilor de transport marfă, programarea acestora pe autovehicule din parcul propriu sau a terţilor transportatori şi urmărirea comenzilor până la finalizare, facturare şi încasare.

Management Case de Expediţie

Nexus Expediţii oferă o soluţie integrată destinată gestionării comenzilor de expediţie şi de management a echipei tale.
Poţi controla în detaliu stadiul comenzilor, validarea clienţilor, targetarea dispecerilor, actele/avizele transportatorilor şi multe altele.

Flux de aprobare comenzi

Îţi poţi defini propriul flux de aprobare a comenzilor de expediţie: departament juridic, departament contabilitate, şef echipă dispeceri ...etc.
O data setat un astfel de flux ierarhic, comenzile de expediţie se validează automat la finalizarea aprobărilor.
Cererile de aprobare se pot transmite şi semna/acorda inclusiv prin email.

Documente

Nexus Expediţii emite toate documentele necesare contractării serviciilor. Formularele sunt configurabile: texte, imagini, câmpuri de date şi aranjarea în pagină.
Genereză automat în sistem facturi, atât pentru clienţi, cât şi pentru transportatori.
Toate documentele şi înscrisurile primite/semnate atât de la transportatorii, cât şi de la clienţi pot fi foto-scanate şi ataşate în baza de date, după caz, comenzilor de expediţie, partenerilor sau autovehiculelor.

Proiecte

Grupezi şi urmăreşti comenzile de expediţie în cadrul unor proiecte.
În final, poţi factura tot proiectul sau îţi alegi doar o parte din comenzi pentru facturare.

Asigurare transport

Asigurările, legate de fiecare comandă de transport în parte, pot fi emise şi transmise automat către asiguratori.
Primeşi atenţionări automate legate de valabilitatea asigurărilor şi a avizelor autovehiculelor şi a transportatorilor.

Nomenclator tipuri comenzi

Pentru a simplifica şi uşura operarea comenzilor şi pentru a elimina greşelile de operare am prevăzut un nomenclator destinat tipurilor de comenzi.
Astfel, îţi poţi standardiza opţiunile dorite pe tipuri de comenzi: comenzi externe cu încărcare de mărfuri dintr-un stat necomunitar, cu descărcare într-un stat comunitar şi cu transportator din România ...etc.