Cafeneaua contabilă

Vizualizare prestatii

Adaugat 1 Feb 2021 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua,
In modulul de contracte prestari servicii as dori sa am o evidenta cu timpul lucrat pe fiecare angajat si pe fiecare client, dar as dori ca fiecare utilizator sa aibe acces doar la modulul de prestatii, sa nu poata sa vizualizeze si alte informatii legate de contract si de preturi, sa poata sa isi adauge zilnic doar prestatiile efectuate. Se poate configura astfel modulul?
Tot aici, la adaugarea unei prestatii am mai avea nevoie si de un camp nou, "detalii", pentru a trece manual orice alte informatii necesare pentru detalierea serviciului ales.
Multumesc!

Răspuns 1 Vizualizare prestatii

Adaugat 1 Feb 2021

In raportul Lista prestatii aveti posibilitatea de grupare/filtrare pe salariat, contract, obiectiv. In raport se face un total la nivel de ore lucrate.
Modulul Contracte prestari servicii nu poate fi configurat pentru a da drepturi doar pe o anumita pagina.
Pentru campul nou Detalii, solicitati consultantuluii dvs sa puna un tichet pe platforma Nexus.
Catia

Răspuns 2 Vizualizare prestatii

Adaugat 1 Feb 2021

Rapoartele sunt ok, ne descurcam sa le configuram, dar nu am dori ca toti utilizatorii sa aibe acces la toate contractele si la toate informatiile.
O solutie rapida ar fi "import prestatii din excel", ca urmare am putea sa configuram un format in care fiecare utilizator sa completeze datele intr-un excel, iar la sfarsit de luna le va importa un utilizator cu drepturi in modul, ramanand salvate in program pentru diferite analize.
Se poate implementa acest import?

Răspuns 3 Vizualizare prestatii

Adaugat 2 Feb 2021

O varianta de lucru recomandata pentru birourile de contabilitate este sa-si inregistreze operatorii activitatea in modulul Instrumente - Activitati.
Daca in Dosar contabil se creaza pe fiecare utilizator sarcinile de facut pe fiecare societate acestea se pot exporta in modulul Activitati si utilizatorul va regasi la accesarea modulului task-urile.
In acest mod utilizatorii nu au acces la date confidentiale legate de contracte, in plus se pot urmari mult mai multe informatii legate de evolutia lucrarilor, lucrul in echipa, etc.
Prin filtre si grupari se pot face rapoarte rapide cu informatiile de pe ecran. Pe viitor avem in plan sa creem in Activitati un modul de rapoarte.
Catia

Răspuns 4 Vizualizare prestatii

Adaugat 2 Feb 2021

Am incercat si aceasta varianta, dar nu se pot calcula orele efectiv lucrate pentru fiecare client in parte, in evolutie nu se calculeaza timpul de lucru de cand se preia taskul si pana cand se finalizeaza, avem doar o durata estimata la crearea taskului, iar data si durata alocata in antetul activitatii poate sa fie diferita de data si durata finalizarii taskului.
Mai mult, in coloanele disponibile pentru afisare nu am regasit o coloana care sa afiseze durata taskului.

Răspuns 5 Vizualizare prestatii

Adaugat 2 Feb 2021

Vom dezvolta modulul Activitati si vor fi mai multe functionalitati.
In urmatorul update vor fi calculate minutele efective la finalizarea task-ului si le vom afisa ca o coloana distincta pe ecran.
Catia

Răspuns 6 Vizualizare prestatii

Adaugat 2 Feb 2021

Apreciem si va multumim pentru aceasta implementare!