Cafeneaua contabilă

Istoric Revisal

Adaugat 27 Feb 2020 | Prioritate N | Categorie Salarizare

Buna ziua,
Ati putea sa ne ajutati cu privire la urmatorul aspect: am importat din programul Revisal (programul pus la dispozitie de catre inspectia muncii) angajatii in Nexus in luna ianuarie 2019, doar ca la generarea adeverintei de vechime nu se afiseaza istoricul angajatului inainte de ianuarie 2019. Am putea cumva sa importam istoricul angajatului?
De asemenea, am incercat sa exportam adeverinta de vechime in word si sa o actualizam cu datele lipsa, doar ca este o procedura greoaie, deoarece campurile sunt intr-un format tabelar. Exista si o alta modalitate de prelucrare a formularului mai usoara?
Multumesc.

Răspuns 1

Adaugat 27 Feb 2020

Buna ziua,
Pentru a avea intreg istoricul unui salariat din REVISAL, ar fi trebuit sa importati intreaga baza de date, respesctiv sa utilizati in Nexus asistentul "Import registru salariati din fisier DB". Probabil dvs. ati utilizat asistenul "Import salariati si contracte din fisier XML". Fisierul XML contine doar situatia la zi a contractelor de munca, fara istoric.
In ceea ce priveste adeverinta de vechime, din pacate, nu exista in acest moment o alta varianta mai simpla de prelucrare a formularului.
Veronica