Nexus Pontaj WebApp - Prezentare generală

Nexus Pontaj WebApp este un instrument online destinat în principal realizării pontajului salariaţilor. Este o aplicaţie cloud responsivă, rapidă şi sigură. Oferă funcţionalităţi atât pentru şefii de echipe (pontaj, aprobări, rapoarte), cât şi pentru salariaţi (cereri concediu, fluturaşi, adeverinţe, contracte de muncă, fişa postului, etc).

nexus pontaj webapps pontaj lunar personal

Conturi administrare/pontatori

Conturile de administratori, care au echipe in subordine, pot completa pontajul, aproba sau respinge cererile de concediu şi/sau pot transmite şi comunica prin mesaje cu salariaţii.
Am creat mai multe tipuri de formulare pentru culegerea datelor. Fiecare îşi poate alege metoda cea mai potrivită şi tipurile de ore cu care doreşte să lucreaze.
Formularele de operare a pontajului sunt proiectate astfel încât să ofere încărcarea automată a datelor, o bună vizualizare şi validare pentru a nu introduce informaţii eronate în sistem.

  • Pontaj zilnic.
  • Pontaj lunar pe persoană .
  • Pontaj lunar simplificat.

Conturi salariaţi

Conturile de salariaţi pot obţine orice document legat de propria persoană în calitatea lor de angajaţi, pot adăuga cereri de concediu de odihnă şi pot să comunice întrei prin mesagerie.

  • Fluturaşii lunari de salarizare (slip-pay) pentru avansuri şi lichidare.
  • Diverse adeverinţe care atestă calitatea lor de salariaţi şi veniturile obţinute.
  • Contractul individual de muncă.
  • Fişa de post.
  • Criteriile de evaluare.
  • ş.a.m.d.

nexus pontaj webapps cerere concediu odihna

Soluţie integrată

Nexus Pontaj este nativ integrat cu Nexus Salarii, astfel exista o replicare automată a datelor legate de salariaţi între Nexus Pontaj si Nexus Salarii.
Toate modificările legate de datele salariaţilor şi ale contractelor de muncă se fac in back-office (Salarii) şi ajung automat în Pontaj.
Nexus Pontaj poate fi integrat, la cerere, inclusiv cu sisteme de control acces.

Import pontaj în salarii

În sens invers, adică din Nexus Pontaj în Nexus Salarii datele sunt aduse la cerere, mai exact pentru acest lucru există o comandă specială în modulul Salarii.
La importul pontajului, pentru orele aferente concediilor de odihnă, sunt create si completate automat documentele de tip concediu de odihna şi inclusiv este realizat calculul concediilor de odihnă.