Cafeneaua contabilă

Observatii adresa livrare

Adaugat 6 Feb 2024 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua,
Am trecut informatii in casuta destinata pentru observatii adresa livrare, dar cand setez ca informatiile din acest camp sa fie incluse pe factura pe care o generez din rapoarte =>formular facturi clienti nu apare nici o informatie.
Va rog verificati!
Multumesc!

Răspuns 1

Adaugat 7 Feb 2024

Buna ziua. va rog sa descrieti pasii parcursi, pentru a-mi da seama cum operati.

Răspuns 2

Adaugat 7 Feb 2024

Buna ziua,

Informatiile le-am adaugat astfel:
in modulul Iesiri, am adaugat factura emisa catre client. Apoi am intrat pe tabul "Livrare"=&gt"Denumire adresa livrare"=>"Adauga adresa de livrare"=&gtlanga tab-ul "General" este tab-ul "Obseravatii"= aici am scris informatii despre livrare.
Pentru a fi incluse in factura am adaugat coloana "Observatii adr. livrare"(tabul campuri din configurare raport - Formular facturi clienti, include camp calculat), de asemenea am introdus si in antet campul %Observatii adr. livrare%, dar dupa generarea facturii pentru printat din Rapoarte=&gtFormular facturi clienti, nu afiseaza informatiile.
Multumesc de ajutor!

Răspuns 3

Adaugat 7 Feb 2024

Multumesc pentru detalii. Campul pe care l-ati inclus in Formular (Observatii adr. livrare) nu este cel pe care l-ati completat dvs (Observatiile din adresa de livrare a clientului).
Acest camp este din setul de date al societatii dvs (Nomenclatoare-Societati, intrati pe TAb-ul Adrese, intrati pe o adresa, iar pe pagina Observatii se poate completa un text).
Dvs doriti sa preluati textul de pe adresa de livrare a partenerului (client) existent pe factura. Nu este acest camp inlcus in setul de date. Pentru a-l introduce, va rog sa luati legatura cu consultantul dvs pentru a deschide un tichet in acest sens.
O zi frumoasa!