Cafeneaua contabilă

Diminuare salariu in timpul lunii

Adaugat 12 Dec 2017 | Prioritate N | Categorie Salarizare

Buna ziua,
In urma inregistrarii deciziei de diminuare a salariului in timpul lunii, salariatul nu mai apare pontat in prima perioada a lunii.Nu trebuie sa urmez aceeasi procedura ca la majorarea unui salariu?

Răspuns 1 Diminuare salariu in timpul lunii

Adaugat 12 Dec 2017

Buna ziua,
Procedura pentru diminuarea salariului se realizeaza din contractul de munca a salariatului respectiv, asemanator procedurii de majorare. In urma realizarii acestei proceduri veti observa ca, in foaia de calcul a salariilor (modulul de salarizare- salarii-fereastra bon de lucru) programul va realiza doua bonuri de lucru (unul pentru perioada in care salariatul a avut salariul mai mare, altul pentru perioada in care salariul este diminuat conform deciziei). In pontaj ar trebui sa fie perioada completa de lucru a salariatului, exceptie cazul in care aveti intreruperi/incetari operate.

Răspuns 2 Diminuare salariu in timpul lunii

Adaugat 13 Dec 2017

Multumesc, din pacate nu am doua bonuri de lucru si daca incerc sa adaug apare o eroare de genul " Cannot insert duplicate key in object dbo.blc

Răspuns 3 Diminuare salariu in timpul lunii

Adaugat 13 Dec 2017

Ati modificat salariul in contracte dupa ce ati sincronizat salariatii. Stergeti salariatul din salarii si sincronizati din nou.
Trimiteti un email cu date de contact pe office@nexusmedia.ro.
Un coleg va va contacta pentru a va ajuta in aceasta privinta.
Catia