Cafeneaua contabilă

Documente eliberate la incetarea contractului de munca

Adaugat 2 Iun 2021 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua. La incetarea unui CIM, trebui sa eliberez salariatului adeverinta de vechime in munca, raport per revisal, decizia de incetare si adeverinta de venituri la incetarea cim. As putea seta de undeva sa le trimit pe toate deodata, nu 4 mailuri diferite? Adica sa am "Documente la incetare Cim" si sa le am pe toate acolo.

Răspuns 1

Adaugat 2 Iun 2021

Buna ziua,
In configurarile raportului Adeverinta venituri la incetarea CIM, pagina General, in tab-ul Rapoarte afisate, tiparite, trimise pe email, sa completati codurile rapoartelor atasate.La afisarea pe ecran se vor deschide toate rapoartele dar dvs trebuie sa trimiteti pe email doar raportul cu atasamente.

Răspuns 2

Adaugat 2 Iun 2021

Multumesc. Am incercat si functioneaza :) Este grozav. Exista doar anumite rapoarte pentru care pot face acest lucru sau ar trebui sa functioneze la toate? De exemplu, din cele 4 rapoarte de mai sus, decizia de incetare a CIM nu mi-a adus-o si am eroarea: "Procedure or function raport_date_personal_decizie_incetare expects parameter @pl_cm, which is not supplied."

Răspuns 3

Adaugat 2 Iun 2021

Problema cu raportul Decizia de incetare vine din faptul ca el nu e un raport disponibil pentru a se pune la afisarea la finalul altor rapoarte. El poate fi scos doar de pe pagina "Jurnal modificari". Am modificat aplicatia astfel incat sa nu ii se mai permita utilizatorului sa puna genul acela de rapoarte pe verso sau la finalul altor rapoarte.

Răspuns 4

Adaugat 14 Iun 2021

Multumesc pentru raspuns.