Prezentare generala Nexus Online Depozit

Nexus Online Depozit este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc.

Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

Nexus Online Depozit este o aplicație a cărei funcție principală este aranjarea mărfii în depozit.


wms_prezentare


Pagina de index contine 3 butoane ce fac legatura cu cele 3 module ale aplicației, respectiv "Intrare in depozit", "Iesire din depozit", "Transfer intre locatii". Toate aceste module sunt explicate în detaliu în cadrul capitolului 4.Utilizare aplicație Nexus Online Depozit la partea de Tutoriale.

Intrare în depozit oferă posibilitatea de a plasa/aseza produsele pe locații în depozit.


wms_prezentare


În "Iesire din depozit" se preiau produsele de pe locațiile din depozit.

Odată acționat butonul "Iesire din depozit" sunt afișate documentele de ieșire din depozit. Pentru fiecare document în parte sunt afișate toate produsele de pe document, cantitatea totală și cea procesată.


wms_prezentare  


Transfer între locatii oferă posibilitatea de a transfera produsele de pe o locație pe altă locație în depozit.

În această fereastră se gasește o zonă în care se caută produsul pe care dorim să îl mutăm sau se caută o locație de pe care dorim să mutăm un produs. Tot aici, într-un tabel, putem vizualiza toate transferurile făcute.


wms_prezentare