Cafeneaua contabilă

Configurare raport Stat de plata

Adaugat 8 Iun 2021 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua. Nu reusesc sa configurez rapoartele Stat de plata:Chenzina II (este setat ca si raport global) si Foaie colectiva de prezenta (nu este raport global), astfel incat sa apara si numele administratorului.
La foaia colectiva am bifat la setari includ nume intocmitor (de unde il setez pe acesta?) si la texte am selectat numele administratorului. La statul de plata, la texte am selectat numele administratorului dar cand vreau sa salvez imi apare mesajul ca raportul, fiind global, se va salva fara semnaturi. Nu se poate face ca la un raport global, la texte sa selectez administrator, fara nume si el sa stie sa isi ia numele administratorului firmei pe care se genereaza raportul? Ambele rapoarte, dupa setarile facute mai sus, nu afiseaza niciun nume la intocmit sau administrator.

Răspuns 1 Configurare raport Stat de plata

Adaugat 9 Iun 2021

Buna ziua,
Pentru rezolvarea problemei privind semnaturile, va trebui sa derivati din acest raport global un alt raport pe care sa il salvati drept model. Raportul model il puteti importa pe celelalte baze de date utilizand asistentul "Import modele".
Pe un astfel de raport, importat din modele, puteti sa includeti si persoanele care semneaza raportul.

Răspuns 2 Configurare raport Stat de plata

Adaugat 9 Iun 2021

Multumesc. Voi incerca. Cu foaia colectiva de prezenta cum trebuie procedat?

Răspuns 3 Configurare raport Stat de plata

Adaugat 10 Iun 2021

Buna ziua,
In cazul Foii colective de prezenta, in acest moment, Intocmitorul este preluat din nomenclatorul de utilizatori, de pe utilizatorul logat, tabul Proprietati societatea curenta, campul Salariat.
Pe viitor, se vor face modificari la acest raport, astfel incat semnaturile sa se poata configura pe raport, la fel ca in cazul Statului de plata.