Cafeneaua contabilă

Generare fisier de plati in Ordine de plata/foi de varsamint

Adaugat 23 Aug 2021 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

In modulul Contabilitate/ Deconturi si declaratii foscale/ Ordine de plata/ foi de varsamint cred ca ar fi utila posibilitatea de a genera un fisier cu platile de efectuat si atunci cind se doreste ca plata sa se faca si din alte banci decit TREZORERIA. Sa se genereze un fisier de plati multiple care sa se iporte direct in platforma bancii. (similar cu fisierul de plati din Salarii)

Răspuns 1 Generare fisier de plati in Ordine de plata/foi de varsamint

Adaugat 23 Aug 2021

Aceasta solicitare va fi rezolvata in modulul Propuneri de plata.

In acest moment, in modulul propuneri de plata,puteti genera fisierul pentru plata furnizorilor din contul bancar,din propunerea de plata inregistrata, asistentul se numeste Export fisier banca.

In cazul in care, in propunerea de plata, contul ales pentru efectuarea platilor catre furnizori este un cont de trezorerie, aveti posibilitatea generarii fisierului xml pentru obtinerea ordinului de plata multiplu electronic (OPME), asistentul se numeste Generare fisier OPME.

In cazul in care doriti generarea fisierului OPME pentru transferuri din contul de trezorerie in conturi la banci comerciale (viremente interne), introduceti in propuneri de plata un virament intern (Adaug-Virament intern), executati operatiunea de culegere in modulul Ordine de plata/Foi de varsamant, validati, apoi generati fisierul cu ajutorul asistentului Anaf- Fisier pentru Ordine de plata (OPME) PDF.