Cafeneaua contabilă

Import nomenclatorul de nivel studii

Adaugat 2 Apr 2020 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua,

Avand in vedere ca avem societati cu peste o suta de angajati, exista posibilitatea de import a nomenclatorului de nivel studii personal conform ISCED, de ex. dintr-un fisier excel CNP si codul din nomenclator.

Multumesc.

Răspuns 1 Import nomenclatorul de nivel studii

Adaugat 2 Apr 2020

Buna ziua, La momentul actual, in vers 20.7.325, campul Nivel studii nu se regaseste in lista campurilor ce pot fi importate. In cel mai scurt timp, se va include posibilitatea de a-l putea importa, rugandu-va sa urmariti pagina de Noutati. Pentru a putea importa date ale salariatilor, procedura de lucru este urmatoarea: configurati un fisier Excel cu datele dorite (trebuie facuta identificarea salariatului dupa CNP), apoi din modulul Nomenclatoare-Functionale-Personal, apelati comanda Import - Import prin protocolul Importex. Aici configurati un tip de import din fisier Excel, dupa care faceti corespondenta coloanelor din Excel cu campurile din Nexus pe care le doriti updatate. Zi frumoasa!

Răspuns 2 Import nomenclatorul de nivel studii

Adaugat 2 Apr 2020

Instalati va rog patch V20.7.332 si apoi urmati instructiunile anterioare pentru incarcarea campului Nivel studii in Nomenclator personal.
Catia

Răspuns 3 Import nomenclatorul de nivel studii

Adaugat 2 Apr 2020

Multumesc mult

Răspuns 4 Import nomenclatorul de nivel studii

Adaugat 2 Apr 2020

Cititi informatiile de la link-urile:
https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=52701
https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=62820
Catia