Prezentare generala Nexus Online Inventar

Nexus Online Instant Promo este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc.

Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

Nexus Online Inventar realizează operația de inventariere a produselor de pe o anumită gestiune.

Odată ce am deschis aplicația de Inventar putem vizualiza inventarele deja deschise și nefinalizate încă sau se poate crea un nou inventar.


inventar_prezentare  


Când deschidem un inventar creat anterior sunt afișate toate produsele adăugate pe inventar. Apoi putem adăuga noi articole pe inventar prin scanarea articolului după ce a fost setată cantitatea sau prin căutarea acestuia după denumire.

Dacă dorim închiderea documentului de inventar se acționează butonul din dreapta, albastru deschis. La închiderea inventarului se vor genera procese verbale de plus sau minus inventar, în functie de situația produselor și de setarea din NexusErp explicată în capitolul 3. Setare mod de funcționare Nexus Online Inventar din cadrul modulului de Tutoriale. 


inventar_prezentare 


De asemenea, după ce am creat un nou inventar, putem adăuga articole în documentul de inventar prin scanare sau căutandu-le după denumire.


 inventar_prezentare  inventar_prezentare