Prezentare generala Nexus Online SFA  Nexus Online SFA este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

  Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc.

  Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.  Nexus Online SFA este o aplicație ce facilitează și simplifică preluarea comenzilor de la clienți și din magazinele proprii, livrarea și facturarea comenzilor, planificarea livrării comenzilor pe trasee și curse dar și managementul ambalajelor predate și preluate de la clienți.

  Interfața este simplă și intuitivă. Avem nouă butoane pentru nouă acțiuni diferite ce vor fi explicate în manualul 3, Prezentare interfață.

  Deasemenea există și a doua interfață disponibilă după ce alegem un partener.  Actiunile specifice fiecărui buton din această interfață le vom prezenta tot in manualul 3, Prezentare interfață.