Prezentare generală

Nexus Foto Konta este o aplicație Android, care se descarcă din Google Play, și care se bazează pe servicii cloud oferite de Nexus Media.

Deci, pentru a utiliza Nexus Foto Konta trebuie să descărcați și să instalați gratuit aplicația din Google Play și trebuie să achiziționați o subscripție anuală pentru această aplicație din contul dvs. de client de pe suport.nexuserp.ro.

Android Nexus Foto Konta selectie categorie

Este o aplicație simplu de utilizat cu ajutorul căreia realizați fotografii pentru documentele contabile primare și le încărcați rapid direct în baza de date a Nexus ERP. Imaginile sunt încărcate automat în baza de date ca fișiere atașate pentru utilitarul Nexus Operare Documente Primare sau Nexus ODP.

Astfel, după realizarea unei fotografii pentru un document contabil, cu telefonul mobil, aceasta ajunge instantaneu in baza de date Nexus ERP și poate fi operat imediat în Nexus ERP.

Android Nexus Foto Konta foto

Imaginile preluate nu mai trebuie prelucrate, ele sunt optimizate de aplicația noastră direct pe telefon atât ca dimensiune în pixeli, cât și ca rată de compresie.

Dimensiunile fotografiilor vor fi ajustate pentru formatul A4 portret.

Pentru a realiza fotografii la produsele din baza de date nu va trebui să achiziționați echipamente specializate, doar un telefon mobil cu Android (min. v.4.4) este suficient.

Android Nexus Foto Konta foto prelucrare

Cu ce vă poate ajuta Nexus Foto Konta?

Daca nu doriți să mai primiți facturile în sacoșă, în schimb doriți să primiți din timp documentele primare. Nexus Foto Konta vă ajută să gestionați documentele primite în contabilitate mai sigur, mai simplu și mai rapid.

Deci, Nexus Foto Konta este o aplicație Android cu ajutorul căreia clienții dvs. la serviciile de contabilitate realizează fotografii la documentele lor contabile primare și le trimit automat pe serverul dvs. de contabilitate.