Nexus Hotel - Prezentare generală

Hotel.Nexus ERP ® este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul.
Hotel.Nexus ERP ® se integreaza cu celelate produse Nexus ERP ® pentru controlul tuturor proceselor economice ale afacerii. Hotel.Nexus ERP ® gestioneaza notele de plata, care pe langa serviciile obisnuite de cazare si conexe cumuleaza si alte diverse operatiuni, cum ar fi: vanzari de marfuri, transferuri de note de plata de la restaurant, incasari avansuri,...etc.

Hotel.Nexus ERP ® ofera suport pentru implementarea de diverse functii de marketing si vanzari online, disponibile direct pe site-ul hotelului:
  • Prezentare camere cu fotografii, descrieri, statusuri, disponibilitati, ...etc.
  • Cererile de rezervare online, de pe site-ul hotelului, ajung direct in baza de date Hotel.Nexus ERP ®.
  • Centru de informare automata clienti prin EmailPortal. De exemplu: clientii expediaza un email la adresa camere-weekend@siteultau.ro si Hotel.Nexus ERP ® le raspunde automat, tot printr-un mesaj email (replay), trimitandu-le acestora situatia camerelor libere din urmatorul weekend.



    Vizualizari configurabile Rezervari, Cazari, Mentenanta si Statusuri camere in diferite forme grafice sugestive: Diagrama zi, TimeLine si Lista documente.

    Check-in si Check-out individual si de grup, Check-in imediat si rezervari individuale si de grup.

    Housekeeping cu generare automata de foi de lucru si actualizarea manuala sau online, de pe un terminal mobil - de catre menajera, a statusurilor camerelor: necesita curatenie, se face curat, pregatita, ...etc.

    Gestionarea cardurilor de acces cu inscriptionarea/reinscriptiona acestora direct din Hotel.Nexus ERP ®. Sistemul foloseste tehnologia RFID (MIFARE), cel mai securizat sistem de carduri.

    Hotel.Nexus ERP ® inscriptioneaza carduri pentru diverse functionalitati: acces clienti, acces salariati, declarare card pierdut, citiri evenimnete si pentru diverse alte setari ale yalelor.



    Avantaje
  • Hotel.Nexus ERP ® va organizeaza in detaliu activitatea curenta, va ofera analize si statistici grafice pentru a va ajuta in luarea de decizii si se integreaza 100% cu intreg sistemul informatic Nexus ERP ® al afacerii dvs. ERP, CRM, HR, Salarii ...etc.

  • Hotel.Nexus ERP ® va ofera conectivitate online pentru integrarea cu site-ul dvs. (rezervari, situatie camere libere, prezentare camere) si cu instrumentul Email Portal distribuit gratuit.

  • Rezervari / cazari / check-out individuale sau de grup.



  • Interfata de operare usor de invatat si utilizat.

  • Gestioneaza avansurile incasate, inchiderile de tip retail si inchiderile de grup de tip business: distribuitori, revanzatori, ...etc.

  • Hotel.Nexus ERP ® include optiune de contabilizare automata a tuturor operatiunilor financiare ale hotelului (generarea automata de articole contabile).

  • Instrumente puternice pentru atragerea si fidelizarea clientilor: constructor complex de promotii, preturi si discounturi speciale, discounturi directe, liste de preturi per clienti si/sau grupuri de clienti, ...etc.

    Hotel.Nexus ERP ® optimizeaza fluxul de vanzarii prin gestionarea rapida a datelor despre clienti, comunicarea integrata prin email (oferte, prezetari camere), accesul imediat la istoricul vanzarilor pe clienti, rapoartele in timp real pentru analiza vanzarilor, ...etc.

    Gestioneaza activitatile de housekeeping, prin emiterea automata, in functie de starea curenta a camerelor, a activitatilor zilnice de prestat si a foilor de lucru pentru fiecare salariat in parte.

    Emitere documente fiscale la inchiderea notelor de plata (check-out): facturi fiscale diverse formate si bonuri fiscale tiparite pe diverse modele de case de marcat (Aclas, Activa, Carat, Datecs, Elka, Eltrade, Euro, Novitus, Optima, Partner, Riel, Sapel, Sam4S, Xkube, TotalK, Orgtech, Epson).