Prezentare generală Nexus HR Self Service


Nexus Online HR Self Service este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combina facilitatile platformei mobile Android si versatilitatea aplicatiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicatiei le vom instala pe serverul nostru.

Bineinteles, putem folosi gratuit si locatia implicita de incarcare a scripturilor oferita de Nexus Media srl, cu mentiunea ca fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garantii de functionare fară întreruperi, de viteză, etc. Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calcultor/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

Ofera acces angajatilor la informatii privind salariile si calitatea de salariat.

  • Simplu de implementat
  • Simplu de utilizat
  • Securizat

    Se cumpara o singura data - nu se taxeaza lunar.

    Aplicatia poate fi instalata si utilizata de un numar nelimitat de angajati - nu se taxeaza in functie de numarul de angajati.

    Aplicatia ruleaza pe dispozitive Android care au minim versiunea 5.0 si poate rula inclusiv pe PC (Windows 10) daca instalati emulatorul BlueStacks.

  • Nexus Online HR Self Service Meniu

    Economisim timp si bani

    Conceptul de Digitalizare sau de Companie Digitalizata este tot mai raspandit in intreaga lume datorita beneficiilor economice (si nu numai) cu care vine atat la nivel global, cat si pentru fiecare organizatie in parte.

  • Economie de materiale (hartie, dosare, imprimante, consumabile, etc) - informatia analogica este stocata si circula pe hartie, iar informatia digitala este stocata in servere si circula prin retea intre calculatoare.
  • Economie de timp - informatia digitala circula aproape instantaneu, poate fi integrata si interconectata astfel incat sa o reutilizam acolo unde este nevoie fara sa prelucram aceleasi date si informatii in mod repetat.
  • Economie de personal - de ex. in cazul aplicatiei noastre fluturasii de salarizare si adeverintele de salariat sunt livrate imediat si cu un efort minim de un computer.
  • Nexus Online HR Self Service Cereri Concediu

    Compatibil cu RGPD - Regulamentul General Privind Protectia Datelor Personale

    HR Self Service lucreaza online prin API cu Nexus ERP si Nexus Salarii - aceasta inseamna ca datele personale ale salariatilor nu sunt niciodata stocate pe un site sau intr-o baza de date terta.

    Rapoartele generate si salavate de angajat pe propriul telefon in format PDF sunt automat protejate cu parola acestuia.

    Comunicatia realizata prin Nexus REST API, intre tableta si Nexus ERP, se face criptat folosind un certificat digital.

    Nexus Online HR Self Service Generare Rapoarte