Nexus Online Foto Produse - Prezentare generală

Nexus Foto Produse este o aplicație Android, care se descarcă din Google Play , și care se bazează pe servicii cloud oferite de Nexus Media.

Deci, pentru a utiliza Nexus Foto Produse trebuie să descărcați și să instalați gratuit aplicația din Google Play și trebuie să achiziționați o subscripție anuală pentru această aplicație din contul dvs. de client de pe suport.nexuserp.ro.

Android Nexus Foto Produse

Este o aplicație simplu de utilizat cu ajutorul căreia realizați fotografii pentru produse și le încărcați rapid direct în baza de date a Nexus ERP. Imaginile sunt încărcate automat ca fișiere atașate la produse.

Astfel, după realizarea unei fotografii pentru un produs, cu telefonul mobil, aceasta poate ajunge aproape instantaneu pe site-ul de vânzări.

Imaginile preluate nu mai trebuie prelucrate, ele sunt optimizate de aplicația noastră direct pe telefon atât ca dimensiune in pixeli, cât și ca rată de compresie.

Dimensiunile fotografiilor vor fi ajustate în funcție de categoria lor: pictogramă, imagine site, imagine catalog etc.

Android Nexus Foto Produse preluare fotografii

Pentru a realiza fotografii la produsele din baza de date nu va trebui să achiziționați echipamente specializate, doar un telefon mobil cu Android (min. v.4.4) este suficient.

La ce vă folosesc fotografiile atașate produselor din baza de date Nexus ERP?

Pentru a încărca automat magazinul on-line cu imagini pentru produse, pentru a realiza cataloage cu produse pentru clienți cu ajutorul asistentului de generare a cataloagelor sau pentru a trimite clienților oferte cu imagini.

Android Nexus Foto Produse scanare cod bare produs

Pentru a identifica mai ușor produsul pentru care doriți să încărcați imagini, puteți scana codul de bare al acestuia tot cu camera foto a telefonului mobil.

Chiar și în condiții cu iluminarea mai redusă codul de bare este citit aproape instantaneu. Bineînțeles, produsul poate fi căutat în baza de date și după cod sau denumire.