Prezentare generala Nexus Online Livrari


    Nexus Online Livrări este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

    Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc.

    Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

    Nexus Online Livrări este o aplicație ce facilitează și simplifică procesul de livrare a comenzilor direct de pe telefonul mobil. Comenzile sunt regăsite în Nexus ERP, după ce au fost importate din magazine online/ adaugate manual/ importate prin documente excel, etc. 

    Interfața este simplă și intuitivă. Avem nouă butoane pentru nouă acțiuni diferite ce vor fi explicate în manualul 3, Prezentare interfață.

    În funcție de modul de lucru, putem avea contact cu o interfață simplificată a aplicației, dacă alegem să scoatem bifa din Back Office - Aplicații online - Nexus online Livrări - Drepturi, opțiunea "Aprobare comenzi neprocesate". Această modificare va ascunde câmpul "Comenzi noi" din aplicația de livrări.