Cafeneaua contabilă

Facturi clienti

Adaugat 15 Mar 2017 | Prioritate N | Categorie Tehnic

Cum procedez pentru a schimba Banca si contul din antetul fc clienti?Dar pentru a adauga text pe fc?Multumesc!

Răspuns 1 Facturi clienti

Adaugat 15 Mar 2017

Buna ziua,
In Nomenclatoare-Banci, debifati optiunea Utilizez la facturare de la banca pe care o folositi. Ulterior creati o noua Banca caruia ii completati contul IBAN si ii bifati optiunea Utilizez la facturare. Legat de textul care ar trebui sa apara pe factura am sa va rog sa imi oferiti mai multe detalii.

Răspuns 2 Facturi clienti

Adaugat 16 Mar 2017

Pe fc as dori sa adaug spre ex. Declaratia de conformitate data de furnizor.

Răspuns 3 Facturi clienti

Adaugat 16 Mar 2017

Daca doriti sa treceti ca si observatie pe factura de client un text gen Declaratia de conformitate data de furnizor, intrati pe factura in pagina Observatii si completati in campul Observatii de tiparit pe factura fiscala .
Daca doriti in momentul in care listati o factura client sa se tipareasca concomitent si Declaratia de conformitate , trebuie sa aveti acest document creat in rapoarte si sa atasati codul de raport la factura (in fereastra General-Cod raport retineti numarul afisat de exemplu X544).
Tot in Rapoarte configurate intram pe factura (interna) in fereastra General si in campul Rap.afis. tiparite si trimise pe mail la sfarsit completam respectivul cod. La tiparirea facturii va fi lansat automat si acest raport.