Cafeneaua contabilă

Raport Situatie financiara lunara - cont 4551

Adaugat 11 Feb 2021 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua. As putea introduce in raportul Situatie financiara lunara, un rand cu contul 4551 si unul cu suma conturilor 461+542? Exista un mare interes pentru soldurile acestor conturi din partea administratorilor. Exista posibilitatea de a face si acest raport configurabil de catre utilizator?

Răspuns 1

Adaugat 11 Feb 2021

Buna ziua, raportul la care va referiti este de tip neconfigurabil. Deci, nu poate fi modificat/configurat de utilizator.
Va recomand sa folositi modulul Analyst - Analiza financiara. Aici puteti configura ca rand aproape orice indicator, formulele sunt configurabile, perioadele de raportare sunt de pana la 999 unitati, iar perioada poate fi luna dar si trimestrul, semestrul, anul.
Deci puteti face acest raport cu randurile dorite pe orice perioada, avand ca si coloane luni, trimestre, semestre, ani anteriori.
Orice colectare de BV actualizeaza automat si datele din acest modul, nu e necesar sa dati calcul.
Catia

Răspuns 2

Adaugat 16 Feb 2021

Multumesc pentru raspuns. Modulul Analyst - Analiza financiara mi se pare greu de folosit. Oare exista utilizatori Nexus care il folosesc? Eu va intrebasem la un momentat dat daca exista un tutorial sau vreun curs care sa explice cum se foloseste acest modul.