Cafeneaua contabilă

Expediere email

Adaugat 18 Mar 2016 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

De multe ori mi se intampla sa nu se trimita email-urile pe care le expediez din program. La aceeasi firma, la aceeasi adresa de email, uneori se trimit, alteori nu. Primesc mesajul ca mail-ul a fost expediat, dar pe mail-ul meu nu primesc nimic si nici persoana careia i-am trimis nu primeste. Stiti care ar fi cauza?

Răspuns 1 Expediere email

Adaugat 22 Mar 2016

Se poate verifica in logul serviciului Nexus.Task daca din aplicatie sunt trimise mesajele. Daca primiti mesajul ca email-ul a fost expediat inseamna ca aveti o problema cu serverul dvs de email.
Sau, aveti setat in serverul de email sa se trimita un anumit numar de mesaje pe ora si depasiti acesta limita.

Răspuns 2 Expediere email

Adaugat 22 Mar 2016

In Nexus ERP, in meniul superior, deschideti Activitati Programate, apoi accesati pagina Erori generate.
Daca exista email-uri netransmise de catre Nexus ERP, din diverse motive, le gasiti aici impreuna cu un mesaj de eroare.
Daca acesta lista este goala inseamna ca mesajele au fost trimise dar au fost blocate de serverul dvs. de email. In acest caz luati legatura cu cei care va gazduiesc serverul de email.
O alta idee ar fi sa cautati mesajele si in folderul Spam/Junk.

Răspuns 3 Expediere email

Adaugat 11 Mai 2016

Ce ma fac eu cu transmiterea mailurilor?Azi se transmit, maine nu se mai transmit. Au aparut la un moment dat in erori generate, la activitati programate. Acum nu mai apare nimic acolo. De ce mi-ar bloca serverul meu de emailluri aceste emailuri? Si cu cine spuneti ca ar trebui sa iau legatura? Cu Yahoo?Mai sunt utilizatori care au aceeasi problema sau sunt eu singura?

Răspuns 4 Expediere email

Adaugat 11 Mai 2016

Verificati, mai intai, in Setari generale, setarile serverului SMTP. Daca utilizati un cont gmail sau yahoo aveti un model de configurare aici: http://suport.nexuserp.ro/index.php?id=1346
Verificati ca serviciul Nexus Tasks sa fie pornit.
Daca problema persista deschideti un tichet de suport.