Cafeneaua contabilă

A4200

Adaugat 27 Ian 2021 | Prioritate N | Tags IMPORT DATE | Categorie Declaratii fiscale

Buna ziua. Se pot importa monetarele din A4200 in Nexus?

Răspuns 1 A4200

Adaugat 28 Ian 2021

Se importa automat din Aplicatiile Nexus Retail, sau se pot importa manual fisierele generate de casa de marcat folosind Asistentul din Iesiri-Retail-Bonuri Fiscale.
Catia

Răspuns 2 A4200

Adaugat 28 Ian 2021

Buna ziua. Exista multiple metode de importare a vanzarilor in programul nostru:
1. Import direct a fisierelor .p7b extrase din casele de marcat -> se utilizeaza asistentul din cadrul modulului Iesiri -> Retail -> Vanzari retail -> Asistentul de import a fisierului extras din casa de marcat. In aceasta situatie trebuie adaugate dispozitivele in modulul Nomenclatoare -> Aparate de marcat fiscale si setate codurile de incasare ulterior mai trebuie specificate articolele valorice in optiunile modulului Vanzari retail (Articole bonuri fiscale).
2. Utilizarea aplicatiilor noastre de vanzare: Easy Retail Magazin Supermarket Restaurant Catering vanzarea va fi afisata in program in timp real.
3. Pentru extragerea fisierelor din casa -> Importul direct din casele de marcat prin intermediul aplicatiei gratuite Nexus Retail4Anaf. Acesta se configureaza pe fiecare PC la care este instalata casa se marcat si o persoana va realiza operatiunea de preluare si transmitere a fisierelor in Nexus (deobicei casierii). Utilizand aplicatia mentionata mai sus, fisierele ajung automat in baza de date si cu ajutorul modulului "Dosar contabil" se poate semna/depune si optiune recipisa pentru declaratie.