Cafeneaua contabilă

Consultare stoc marfa cu ridicata din gestiuni din alte puncte de lucru

Adaugat 6 Dec 2016 | Prioritate N | Tags stoc gestiuni alte puncte de lucru | Categorie Utilizare Nexus

Un utilizator limitat , cu drepturi de acces pe un anumit Punct de lucru , cum poate vizualiza rapid stocul unei alte gestiuni din alt punct de lucru .
Sunt situatii cand intr-o gestiune se epuizeaza un reper si pana la urmatorul import se poate livra din alt punct de lucru care mai are disponibilitate.
Am rezolvat creand pentru fiecare persoana cate un user pe celelate PL decat cel in care el lucreaza , unde intra doar ca sa vizualizeze stocul, dar este
greoi acest mod de lucru. Ar fi foarte util sa vada repede in momentul cand stat intr-o oferta sau intr-o factura cu clientul la telefon .
Exista alta varianta facila de a vedea mai usor , fara a se loga pe celelalte PL ?
Multumesc.

Răspuns 1 Consultare stoc marfa cu ridicata din gestiuni din alte puncte de lucru

Adaugat 7 Dec 2016

Buna ziua,
Aceasta facilitate exista in interfata de Retail - in Nexus Retail. In modulele de BackOffice nu este acelasi mod de abordare, tocmai pentru ca s-au creat din start puncte virtuale si se pleaca de la premiza ca nu au drept de vizualizare. Ati procedat corect creand utilizator nou, insa nu trebuia sa creati mai multi utilizatori, ci doar unul singur, care are drept de vizualizare pe toate gestiunile si punctele de lucru, in modulul de stocuri dorit.

Răspuns 2 Consultare stoc marfa cu ridicata din gestiuni din alte puncte de lucru

Adaugat 7 Dec 2016

Multumesc pentru acest raspuns . Acest mod de lucru cu utilizatori multipli este greoi . Daca este implementat si functioneaza intr-o interfata, poate nu este atat de complicat sa fie extins si in celelalte module. Ar ajuta foarte mult in derularea operativa . Aceasta facilitate , de a vedea si stocuri si din alte gestiuni, ar trebui sa fie o facilitate cum se zice la masini \"in dotarea standard \", avand in vedere utilitatea lui in activitatea de vanzari . Numai bine !