Cafeneaua contabilă

Raport client

Adaugat 2 Noi 2020 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua. Mi-as dori sa pot scoate din Nexus un raport pe care sa il trimit lunar clientilor cu informatii de genul: Pentru menţinerea în evidenţa plătitorilor de impozit pe venit, mai puteţi obţine venituri de..., Pentru menţinerea în evidenţa neplătitorilor de TVA, mai puteţi obţine venituri de..., sold parteneri, contributii de plata si alte informatii pe care sa am posibilitatea sa le adaug eu. Exista vreun modul Nexus de unde as putea configura un astfel de raport?

Răspuns 1

Adaugat 3 Noi 2020

Va rog sa trimiteti un model pe office@nexusmedia.ro.
Vom face o evaluare si va transmitem un raspuns prin consultantul dvs.
Catia

Răspuns 2

Adaugat 3 Noi 2020

Voi trimite. Multumesc pentru raspuns. As dori sa va intreb daca aveti in vedere organizarea, in viitorul apropiat, a unor cursuri pentru utilizarea programului Nexus la capacitate maxima. Desi utilizam programul de 3 ani, tot simt ca nu il folosim la cote maxime si daca ar exista un astfel de produs, as apela la el, pentru perfectionarea angajatilor mei. In plus, consider ca ar fi oportuna organizarea unor evenimente online, pentru utilizatorii Nexus, unde dumneavoastra sa ne prezentati ultimele noutati implementate si noi sa avem posibilitatea de a pune intrebari. Uneori se simte nevoia unei interactiuni directe cu dezvoltatorii produsului, si nu prin intermediul consultantilor.

Răspuns 3

Adaugat 3 Noi 2020

Avem in plan astfel de cursuri online. Vom anunta din timp pe site perioada si tematica.
Apreciem interesul dvs pentru perfectionare.
Catia

Răspuns 4

Adaugat 4 Noi 2020

Ar fi util crearea unui raport dinamic in balanta, in genul "situatie financiara" dar in care atat coloanele cat si randurile sa poata fi adaugate de utilizatori, cu campuri calculate.
De exemplu:
- Cifra de afaceri: CCUM70
- Disponibil plafon micro 4.779.300 - CCUM70
- Profit din exploatare: CFIN121.01
- Profit din activitatea financiara: CFIN 121.02
- Profit net: CFIN121
- Profit lunar: CLUN121-DLUN121
- Formulele pot fi nelimitate, in functie de necesitatile fiecaruia si de situatia contabila analitica.
Si eu am solicitat un astfel de raport, pentru a transpune conturile din balanta intr-un raport mult mai util si mai pe intelesul antreprenorilor, in functie de specificul activitatii.

Răspuns 5

Adaugat 4 Noi 2020

Sunt disponibile functionalitati pentru crearea de catre utilizator de rapoarte personalizate cu formule de calcul si randuri specifice in modulul Analiza financiara.
Catia