Cafeneaua contabilă

Transmitere declaratii prin dosar contabil

Adaugat 21 Apr 2020 | Prioritate U | Tags TRANSMITERE DECLARATII PRIN DOSAR CONTABIL | Categorie Tehnic

IN NOUA VERSIUNE 20,7 NU MAI FUNCTIONEAZA DOSARUL CONTABIL( IN VERSIUNEA VECHE FUNCTIONA EXCELENT). aM SEMNALAT ACEST LUCRU INCA DIN MOMENTUL INSTALARII NOII VERSIUNI. S-A REMEDIAT CUMVA INTR-O ALTA VERSIUNE? eU AM VERSIUNEA 20,7,462. MULTUMESC!

Răspuns 1 Transmitere declaratii prin dosar contabil

Adaugat 21 Apr 2020

In V20.7 am imbunatatit modulul Dosar contabil cu noi functionalitati printre care posibilitatea de a salva pentru fiecare societate o semnatura electronica.
Contactati consultantul dvs pentru suport.
Pentru mai multe informatii:
https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=52356
https://www.nexuserp.ro/noutati.php?noutate=51791
Catia

Răspuns 2 Transmitere declaratii prin dosar contabil

Adaugat 21 Apr 2020

ATI IMBUNATATIT SI NU MAI MERGE DELOC. nu inteleg de ce trebuia aceasta imbunatatire Timiteam mai multe declaratii si totul era ok. Am impresia casuntem intr-un dialog al surzilor ca sa zic asa. Am contactat consultantul inca de cand am instalata noua versiune imbunatatita ca sa zic asa ,el la randul lui i-a contactat pe cei de la nexus care nu au realizat inca nimic!!! Si asta de 3 saptamani !!! Va rog vreau urgent o rezolvare a acestei probleme!!!!!! Suntem firma de contabilitate si pana la versiunea itrecuta totul era ok. acum sunt in situatia de a nu mai putea folosi deloc acest modul!!

Răspuns 3 Transmitere declaratii prin dosar contabil

Adaugat 21 Apr 2020

Va contrazic, cu noile functionalitati depunerea declaratiilor este mult mai rapida. Vom contacta consultantul dvs pentru detalii.
Catia

Răspuns 4 Transmitere declaratii prin dosar contabil

Adaugat 21 Apr 2020

Nu ma ajuta cu nimic faptul ca depunerea este mult mai rapida cand eu nu pot sa folosesc deloc dosarul contabil si nici consultantul nici colegii dumneavoastra nu reusesc sa ma ajute!!!. Mai mult ca sigur luna aceasta nu voi putea sa folosesc dosarul contabil deoarece tot ma adresez celor de la Nexus de 3(trei) saptamani nu primesc nici un raspuns . Asa ca ma indoiesc ca-l voi primi acum cand mai sunt 3 zile pana la sfarsitul depunerii declaratiilor pe luna martie !!!!!!

Răspuns 5 Transmitere declaratii prin dosar contabil

Adaugat 21 Apr 2020

Colegii de la tehnic v-au transmis de saptamana trecuta ca trebuie sa reinstalati certficatul. Sistemul dvs Windows nu recunoaste semnatura electronica, nu poate Nexus sa gestioneze acesta situatie. Trimiteti datele de conectare pe office@nexusmedia.ro si un coleg va poate asista la reinstalarea certificatului de semnatura electronica.
Catia