Cafeneaua contabilă

Interval minim pentru repetarea unui mesaj deja transmis

Adaugat 12 Feb 2022 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua,
Ce face optiunea din avertizari "interval minim pentru repetarea unui mesaj deja transmis"?
Am creat o avertizare programata care trimite mail in fiecare zi la ora 7 si am setat la "interval minim pentru repetarea unui mesaj deja transmis" 5 zile, as dori, pentru mailurile deja trimise, sa nu se mai trimita un nou mail la declansarea avertizarii decat dupa 5 zile, daca acestea respecta conditiile din functie.
Nu inteleg ce face optiunea respectiva, pentru ca, primesc toate mailurile la declansarea avertizarii, si cele care deja au fost trimise anterior, dar nici invers nu functioneaza, in sensul ca, daca pun la interval minim 1 ora, iar avertizarea se declanseaza zilnic, nu primesc mailuri din ora in ora.

Răspuns 1 Interval minim pentru repetarea unui mesaj deja transmis

Adaugat 14 Feb 2022

Se poate seta o avertizare sa se verifice cu o frecventa mare dar sa nu trimita repetat acelasi mesaj la fiecare verificare. Sistemul inregistreaza mesajele trimise in modulul de avertizari si, daca s-a mai trimis un mesaj IDENTIC in intervalul minim setat, nu-l va mai trimite inca o data. Acest lucru nu va functiona daca ceva din textul avertizarii difera. (de exemplu daca a inclus in text data curenta).

Răspuns 2 Interval minim pentru repetarea unui mesaj deja transmis

Adaugat 16 Feb 2022

La mine nu functioneaza, atat subiectul cat si textul emailului nu se schimba, sunt la fel.
Se poate observa din modulul de avertizari ca s-a trimis acelasi mail de fiecare data la momentul declansarii avertizarii, chiar daca in avertizare s-a setat un interval de zile minim pentru repetarea unui mesaj deja transmis.

Răspuns 3 Interval minim pentru repetarea unui mesaj deja transmis

Adaugat 21 Feb 2022

Buna ziua,
Sigur functioneaza aceasta optiune in mod corespunzator?
Am mai avut probleme tehnice la declansarea avertizarilor, iar de ceva timp nu mai functioneaza avertizarile in modulele de iesiri si de intrari.