Cafeneaua contabilă

Data scadenta

Adaugat 8 Mar 2022 | Prioritate N | Tags Scadenta clienti | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua,
Doresc sa afisez in raportul "factura client" si data scadenta introdusa in acea factura (scadentele se negociaza de fiecare data, nu depind de client sau de produs).
Cum se poate prelua campul si in raport?

Răspuns 1 Data scadenta

Adaugat 9 Mar 2022

Buna ziua, Incepand cu versiunea anului 2022, informatiile din subsolul facturii nu mai sunt preluate din fisierul factura.txt, ci ele sunt preluate din textul introdus in modulul "Texte predefinite", verificati articolul:ttps://www.nexuserp.ro/noutate/fisierele-txt-din-folderul-liste-sunt-inlocuite-cu-texte-din-modulul-texte-predefinite/75741.

Răspuns 2 Data scadenta

Adaugat 9 Mar 2022

In momentul in care definiti textul, in campul clasificare completati MANUAL: Facturi clienti . In partea de jos veti completa informatiile pe care doriti sa le afisati pe raportul de factura. In aceasta fereastra, pentru incarcarea datelor dinamic va trebui sa specificat variabila.In momentul in care afisati factura, in fereastra intermediara, pana sa se genereze raportul selectati in campul "Text inclus" modelul realizat de dvs.. In eventualitatea in care doriti sa utilizati permanent acest text, configurati direct pe modelul utilizat.