Cafeneaua contabilă

Opţiune - Inclus în jurnal TVA

Adaugat 12 Feb 2016 | Prioritate U | Tags achizitii persoane fizice - jurnal cumparari | Categorie Utilizare Nexus

O data cu update-ul 16.5, la operare achizitii de la persoane fizice pe baza de borderou sau fila carnet agricol, programul scoate automat bifa „inclus in jurnal TVA„ pentru „borderou achizitie„ si „fila carnet agricol„.
Programul nu permite bifarea manuala din -optiuni factura intrari- aparand un pop-up cu eroarea „Documentul nu este de tip Factura, Bon Fiscal, Borderou achizitie, Borderou achizitie deseuri„ etc.
Mentionez ca versiunea anterioara nu avea aceasta problema si ducea corect aceste achizitii in jurnalul de tva precum si in cel de cumparari la „achizitii din tara si import scutite„.
Ce pot face?
Multumesc anticipat!

Răspuns 1

Adaugat 13 Feb 2016

Este facuta corectie la situatia prezentata de dvs in update-ul 16.6 care va fi pus la dispozitia consultantilor Nexus in cursul zilei de luni (15.02.2016).

Răspuns 2

Adaugat 15 Feb 2016

Multumesc frumos, o zi buna!

Răspuns 3

Adaugat 24 Feb 2016

Exista vreo posibilitate de a bifa general toate documentele tip „borderou„ „fila carnet agricol„ etc ,sa fie duse in jurnalul de cumparari, fara a ma duce manual pe fiecare borderou la optiuni sa pun bifa „inlcus in decont tva„?Multumesc.

Răspuns 4

Adaugat 24 Feb 2016

Toate documentele la operare in modulele de Facturi furnizori si Facturi clienti, au implicit bifa Jurnal Tva,completata.