NexyShop

Componenta Blog


    Această componentă are scopul de a afișa o pagină cu articole de tip blog cu posibilitatea de a fi filtrate după anumite criterii.

    Pentru a fi vizibilă pagina în magazin trebuie activată din Nexus -> Pagini site. Aici vom adăuga o pagină de site și com completa următoarele câmpuri: pagina, cod pagina, tag title, tag description, tag keywords, ordine. Trebuie bifat Pagina activa iar pentru afișarea link-ului în pagină putem alege să fie afișat în header, în foooter sau în ambele locuri, cu mențiunea că în header nu putem afișa mai mult de 4 linkuri.

    Pentru a crea un articol ce va fi afișat în pagina de blog, îl adăugăm din Nexus ERP -> Newsletter și vom completa următoarele câmpuri: tip newsletter, titlu, data_start, data_stop, parametri, clasificare, tags, imagine newsletter(arhiva), imagine logo blog(arhiva), class magazin și articol, după cum se poate observa și în exemplul de mai jos. 

    Mai departe, după ce am adăugat liniile în componentă, mergem pe site și accesăm pagina "Sincronizare Date Nexus", unde apelăm butonul "Actualizare documentație produse" pentru a face vizibile informațiile.

    După ce s-a actualizat documentația produselor, putem vedea pagina de blog prin accesarea linkului Blog așezat în footer sau în header în funcție de ce am setat din Nexus.