NexyShop

Daily Offer


    "Daily Offer" este o componentă în Nexus ERP, în care putem afișa un produs aflat la ofertă. Pentru a face vizibil controlul, trebuie completat pentru fiecare zi în parte un produs cu un preț promoțional și cantitatea care se oferă. Acest tip de control este vizibil doar pe index-ul site-ului.

    Crearea componentei în Nexus ERP se face prin completarea următoarelor câmpuri: denumire, tip componenta (Daily Offer), zona de afișare, ordine, activ. Opțional mai putem completa imagine ahiva (dimensiunea trebuie să fie 1970x480px)/culoare background, culoare text.

    După ce am creat componenta trebuie să adăugăm produsele aflate la ofertă.  Pentru a adăuga un produs se vor completa următoarele câmpuri: produs, cantitate, preț vânzare, data ofertă. Opțional se poate completa și câmpul parametrii, în care putem specifica ce imagine vrem să fie afișată din produs (de ex: 1/2/3...). Dacă câmpul parametrii este gol, atunci controlul va prelua prima imagine a produsului.

    Atenție! Nu se poate pune mai mult de un produs pe zi.

    După ce am adăugat liniile în componentă, mergem pe site și accesăm pagina "Sincronizare Date Nexus", unde apelăm butonul "Actualizare documentație produse" pentru a face vizibile informațiile.

    După ce s-a actualizat documentația produselor, mergem pe index-ul site-ului.