Cafeneaua contabilă

Stat de plata - Nexus Salarii

Adaugat 28 Iun 2021 | Prioritate N | Categorie Utilizare Nexus

Buna ziua. Am nevoie, pentru o raportare lunara, de valoarea concediului de odihna inca neluat de salariat (adica are dreptul la 20 de zile, si-a luat 12 zile pana la 31.05, care este valoarea celor 8 zile pe care trebuie sa le mai ia). In configurare rapoarte - stat de plata, exista campul Valoare C.O. neefectuat, dar nu se aduce nicio suma. Ma puteti ajuta, va rog.

Răspuns 1

Adaugat 6 Iul 2021

Buna ziua.
Campul Valoare C.O. neefectuat, la care faceti referire dvs., nu are legatura cu raportarea lunara pe care doriti sa o obtineti. Acest camp se refera la zilele de C.O. introduse la salarii ca zile neprestate (compensarea in bani a concediului la incetarea contractului de munca).
In cazul in care doriti calcularea unui provizion pentru zilele de CO neefectuate, aveti posibilitatea sa exportati in excel, din modulul Contracte de munca, rapoartele: Evidenta Concedii odihna (centralizare concedii) sau Situatie CO la data. In aceste rapoarte adaugati campul Salar negociat pentru a putea face estimarea valorii zilelor de CO ramase de efectuat.

Răspuns 2

Adaugat 9 Iul 2021

Multumesc pentru raspuns.