Configurare Periferice

Casa de marcat

Modul Configurare > Periferice > Casa de marcat

Se poate configura Casa de marcat alegand numarul dispozitivului fiscal, tipul casei de marcat, locatia driverului de comunicatie, multiplicator sume, numarul ultimului bon fiscal tiparit, numarul ultimului raport Z tiparit, numarul maxim de rapoarte Z, numarul maxim de articole per bon.

Aveti posibilitatea de a testa functionarea casei de marcat direct din acest modul apasand butonul TEST.

amage009

Configurare Imprimante
 
Modul Configurare > Periferice > Imprimante

Se seteaza imprimantele si parametrii de tiparire aferente pentru: Rapoarte, Note de plata, Bar, Bucatarie, Pizza, Gratar, Pivnita.
Aveti posibilitatea de a testa functionarea imprimantelor direct din acest modul apasand butoanele de TEST.

amage011

Configurare Scanere

Modul Configurare > Periferice > Scanere

Se seteaza porturile COM la care sunt conectate scanere pentru coduri de bare pentru cardurile clientilor si ospatarilor.
Pagina contine 4 seturi de parametrii destinate celor 4 COM-uri pe care se pot atasa aceste dispozitive. La deschiderea acestei pagini se citesc porturile COM disponibile in structura calculatorului si doar aceste sunt activate. Pentru a desemna pe care COM-uri urmeaza a conecta scanere bifati casuta din dreapta.
Aveti posibilitatea de a testa scanerele apasand pe butonul TEST si scanand efectiv coduri de bare. Ceea ce va fi citit de scaner va fi afisat in casuta din josul paginii.
COM-urile bifate ca avand instalate scanere vor fi deschise si ascultate atat timp cat interfata de vanzari este deschisa de aceea nu bifati COM-ul pe care este deja instalata casa de marcat deoarece va fi blocata trimiterea bonurilor catre aceasta.

amage013