Instalare soft

Conditii minimale si recomandari pentru sistemele de calcul

Urmati instructiunile din sectiunea Cerintele hard si soft ale sistemelor de calul.


Instalarea serverului de baze de date Nexus ERP

Urmati instructiunile din sectiunea Instalare Server Nexus ERP.


Instalarea aplicatiei BackOffice Nexus ERP


Urmati instructiunile din sectiunea Instalare Aplicatii Nexus ERP.


Dupa instalare se poate activa una sau mai multe din urmatoarele licente: Nexus ERP, Nexus.Light, Nexus.Restaurant.BackOffice. Acestea sunt configuratii BackOffice care se pot folosi impreuna Nexus.Restaurant.

Instalarea produsului Nexus.Restaurant.Front - interfata de vanzari

Executaţi programul de setup NexusRestaurant-setup.exe. Interfata programului de instalare este in limba romana, iar aceasta va va ghida de-a lungul intregii instalarii.

instalare.instalare

  • Primul pas al instalarii consta in stabilirea locatiei (discul si directorul) de instalare. Calea implicita propusa este C:\Program Files\Nexus Media\XRESTAURANT daca sunteti de acord cu ea apasati butonul CONTINUA, daca nu sunteti de acord o puteti schimba direct in casuta de editare sau apasand butonul SELECTEAZA.
  • Urmatoarea pagina a programului de instalare va cere numele sau adresa IP a calculatorului pe care se afla instalata baza de date a aplicatiei.
  • In urmatoarea fereastra apasati butonul INSTALEAZA pentru a incepe instalarea produsului pe calculatorul dumneavoastra.
  • In final, apasati butonul FINALIZARE pentru a închide programul de instalare.

 
Instalarea aplicatiei EcrPrint.Nexus ERP

In aplicatia Nexus.Restaurant.POS tiparirea bonurilor fiscale se face prin utilitarul EcrPrint.Nexus ERP. Acesta trebuie descarcat de pe site-ul Nexus Media si instalat pe calculatorul cel mai apropiat de casa de marcat.