Nexus ERP

Setari rapoarte personalizate

In cazul in care butonul "Setari rapoarte personalizate" este inactiv, trebuie sa inchideti toate modulele deschise.

a.) Factura - in cazul in care se doreste listarea unei facturi personalizate, utilizatorul are posibilitatea setarii inaltimii antetului si subsolului acesteia, precum si introducerea de imagini pentru antet si subsol. Imaginile sunt doar format Jpg si pot fi preluate de oriunde de pe disk, la salvarea setarilor copiindu-se in directorul Reports cu denumirea "factura_antet_" + denumirea societatii curente respectiv "factura_subsol_" + denumirea societatii curente.


b.) Chitanta - in cazul in care se doreste listarea unei chitante personalizate, utilizatorul are posibilitatea setarii inaltimii antetului si subsolului acesteia, precum si introducerea de imagini pentru antet si subsol. Imaginile sunt doar format Jpg si pot fi preluate de oriunde de pe disk, la salvarea setarilor copiindu-se in directorul Reports cu denumirea "chitanta_antet_" + denumirea societatii curente respectiv "chitanta_subsol_" + denumirea societatii curente.


c.) Aviz -  in cazul in care se doreste listarea unui aviz personalizat, utilizatorul are posibilitatea setarii inaltimii antetului si subsolului acestuia, precum si introducerea de imagini pentru antet si subsol. Imaginile sunt doar format Jpg si pot fi preluate de oriunde de pe disk, la salvarea setarilor copiindu-se in directorul Reports cu denumirea "aviz_antet_" + denumirea societatii curente respectiv "aviz_subsol_" + denumirea societatii curente.


    Nu este permisa salvarea setarilor in cazul in care se bifeaza introducerea de imagini fara ca acestea sa fie create deja in directorul Reports.