Nexus ERP

Replicare date

      Pentru actualizarea datelor, de la Sediu la puncte de lucru sau de la punctul de lucru la sediu, in functie de tipul societatii curente, se executa Replicare date.
      In cazul in care societatea curenta este o societate de tip Sediu, se permite selectarea unui singur punct de lucru sau al tuturor pentru care se doreste trimiterea, respectiv tragerea pachetelor de date.
In cazul in care societatea curenta este un puct de lucru se pot face transmiteri si trageri de date doar catre si de la Sediu.

a.) Trimite pachete de date

     Nomenclatoarele sunt bifate implicit, iar balanta precum si documentele de la financiar, intrari, iesiri, interne, documente valorice, restaurant, gestiune agricola se pot bifa optional. Se poate alege perioada pentru care se face transmisia de date. Datele se pot trimite prin FTP, mail sau se pot salva pe calculator.
     In cazul in care societatea curenta este sediu, nu se permite trimiterea pachetelor Online.
In cazul in care societatea curenta este un punct de lucru nu este disponibila optiunea "Trimite facturi si incasari de la toate punctele de lucru".
     Balanta este activa doar in cazul in care userul curent este admin  iar societatea curenta este sediu.
De asemeni optiunile: Financiar, Gestiune agricola, Documente valorice, Restaurant, sunt active doar in cazul in care userul curent este admin.


b.) Trage pachete date

     Pentru actualizarea datelor se intra pe pagina "Trage pachete date" unde se poate alege metoda de tragere precum si continutul pachetelor de date.
     In cazul in care societatea curenta este sediu, nu se permite tragerea pachetelor Online.
     Balanta este inactiva mereu si este bifata doar in cazul in care societatea curenta este punct de lucru si este bifata optiunea de a trage liste de preturi.
     De asemeni optiunile: Financiar, Gestiune agricola, Documente valorice, Restaurant, sunt active doar in cazul in care userul curent este admin.


c.) Locatie pentru pachetul de date - se salveaza caile necesare pentru transmiterea pachetelor de date.