Prezentare generala Nexus Online Livrari

Nexus Online Livrări este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc.

Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

Nexus Online Livrări este o aplicație ce facilitează și simplifică procesul de livrare a comenzilor direct de pe telefonul mobil. Interfața este simplă și intuitivă. Avem șase butoane pentru șase acțiuni diferite ce vor fi explicate în tutorialul 4. Utilizare aplicație.

livrari_prezentare   livrari_prezentare


În a doua imagine putem observa o interfață simplificată datorită faptului ca am bifat dreptul Aprobare comenzi neprocesate din Nexus. Comenzile noi vor fi direct aprobate și nu mai e nevoie să facem noi acest lucru accesând butonul Comenzi noi astfel încât vom putea începe direct aprobarea comenzii accesând Comenzi de Livrat, click pe comanda dorită și Incepe Livrarea.

livrari_prezentare   livrari_prezentare