Prezentare generală Nexus Online Instant Promo

Nexus Online Instant Promo este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combină facilitățile platformei mobile Android și versatilitatea aplicațiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicației le vom instala pe serverul nostru.

Bineînteles, putem folosi gratuit și locația implicită de încărcare a scripturilor oferită de Nexus Media srl, cu mențiunea că fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garanții de funcționare fără întreruperi, de viteză, etc. 

Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calculator/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.


instant-promo-prezentare


Este o aplicație simplu de utilizat cu ajutorul căreia pot fi derulate pe o tabletă o serie de fotografii în restaurantul dumneavoastră. Fotografiile sunt realizate, din aplicația Nexus Ospatari Online, diverselor feluri de mâncare sau bauturi ce doriți să fie vizualizate de către clienții.

Astfel în fiecare zi și la orice oră, chelnerii pot fotografia meniul zilei, o farfurie deosebită ce merită văzută sau o recomandare de meniu pentru clienți.


instant-promo-prezentare-meniu


Putem seta numărul de poze dar și intervalul de derulare între poze. De asemenea, putem seta mărimea și culoarea scrisului pentru denumirea dar și prețul produsului.