Prezentare generală Nexus Info Produs


Nexus Online Info Produs este o aplicație Android creată pentru dispozitive mobile, care se descarcă din Google Play, și care lucrează online prin Nexus REST API cu baza de date Nexus ERP. Aplicațiile Andorid Nexus combina facilitatile platformei mobile Android si versatilitatea aplicatiilor web moderne. Astfel, aplicația Android o vom descărca și instala gratuit pe telefon din Google Play și scripturile web ale aplicatiei le vom instala pe serverul nostru.

Bineinteles, putem folosi gratuit si locatia implicita de incarcare a scripturilor oferita de Nexus Media srl, cu mentiunea ca fiind un serviciu gratuit nu ne sunt oferite garantii de functionare fară întreruperi, de viteză, etc. Recomandarea noastră este să instalați aceste scripturi web pe același calcultor/server pe care este instalat serverul de baze de date al Nexus ERP.

Aplicația oferă utilizatorului posibilitatea de a vizualiza informații despre produse cu privire la preț, specificații tehnice, poze, clipuri de prezentare, instrucțiuni de instalare și de utilizare, precum și sugestii pentru alte produse complementare sau produse de interes.


Pagina principala


Pentru a identifica mai ușor produsul pentru care doriți să îl căutați, puteți scana codul de bare al acestuia. Bineînțeles, produsul poate fi căutat în baza de date și după cod sau denumire. În pagina de căutare avem o căsuță text în care introducem numele produsului dorit sau scanăm codul de bare cu ajutorul unui scanner.


produs


Aplicația Nexus Info Produs poate reprezenta un avantaj comparativ pe piață deoarece îmbunătățește experiența clienților în magazine, oferind informații despre produse, de la preț până la detalii tehnice, instrucțiuni de utilizare și produse complementare. Astfel economisiți timp cu angajații și oferiți clienților dumneavoastră pe lângă necesarul de informații pentru produsul căutat și alte produse ce ar putea să îi intereseze.