Informații utilizare site ContClient.ro


  Pentru a intra pe site-ul nostru trebuie ca mai întâi să te autentifici.

  1. În prima fereastră, în căsuţa Email, introdu adresa de email cu care eşti înregistrat în baza noastră de date şi apasă butonul Înainte.

  Este adresa de email pe care primeşti de la noi facturile emise pentru tine.

  2. În a doua fereastră, în căsuţa Parola, introdu parola contului tau şi apasă butonul Autentificare.

  Dacă intri aici pentru prima dată, site-ul nostru iţi va genera automat o parola si ţi-o va trimite pe adresa de email de la punctul 1. După ce te autentifici prima dată îţi recomandăm să-ţi schimbi această parolă generată automat.

  Daca ai uitat parola apasă pe butonul Nu știu parola! şi vei primi un link valabil 24 de ore pentru aţi reseta parola.

  Este posibil ca email-ul trimis să nu ajunga instant la tine şi mai este posibil ca aceste mesaje să intre în folder-ul Junk Email.

  După ce te autentifici site-ul nostru îţi prezintă informaţii în calitatea ta de client. Din meniul aflat în partea stângă a site-ului poţi schimba paginile site-ului.

  În continuare, pentru a vedea sau descărca o factură (aviz, comandă, etc) te rugăm să faci click în tabel pe iconiţa de tip fişier PDF.

  Dacă raportul facturii nu a fost încă generat trebuie să apeşi mai întăî pe iconiţa care arată ca o roată dinţată. Aşteapta apoi câteva secunde, iconiţa se va schimba şi va trebui să apeşi pe noua iconiţă de tip fişier PDF.

  Dacă vrei să vezi detaliile facturii fără a deschide un raport PDF apasă pe iconiţa care arată ca un tabel.

  Dacă vrei să descarci factura în format XML pentru a o importa direct în sistemul tău informatic te rugăm să faci click pe iconiţa de tip fişier XML.

  Dacă doreşti să descarci o listă în format CSV sau XML cu toate facturile din tabel, te rugam să apeşi pe unul din butoanele aflate în partea dreapta-sus a ferestrei.