Nexus ContClient WebApp - Prezentare generală

ContClient.ro este un site web şi în acelaşi timp un modul onine al Nexus ERP, site care rulează pe serverele aflate în centrul de date al Nexus Media. Altfel spus, este un site web, care este integrat 100% cu Nexus ERP

Mai concret, serviciile oferite de acest site sunt orientate spre conectarea, cât mai simplă şi cât mai rapidă, a clienţilor dvs. cu datele pe care le aveţi în comun cu ei şi care sunt stocate în Nexus ERP.

ContClient.ro Customer Account

Comunicarea directă cu clienţi prin mijloacele clasice, cum ar fi: telefon, email şi deplasări este unori oportună, dar de cele mai multe ori este doar o activitate cu un mare consum de timp şi resurse.
Timp si resurse pe care poate nu le avem mereu la dispozitie. Astfel, o externalizare a anumitor sarcini către ContClient în primul rând vă va elibera resursele de "birocraţie" şi în al doilea rând veţi avea garanţia că soft-ul îşi va face treaba mult mai bine şi mult mai rapid.

Lista completă de instrumente oferite de ContClient este următoarea:

  • Bord client, care este şi indexul site-ului şi care le prezintă clienţilor câţiva indicatori legaţi de achiziţiile lor, printre care şi soldul de plata, soldul restant, numarul de zile în care trebuie să-şi achite datoriile, etc. Tot în index sunt publicate şi lista cu noutatile dvs. adresate clientilor şi lista promoţiilor dvs. active.
  • Facturi şi prezintă informaţii despre facturile pe care le-aţi emis, cu posibilitatea de vizualizare, tiparire, descărcare sau export în formate tabelare.
  • Avize şi prezintă informaţii despre avizele de însoţire pe care le-aţi emis, cu posibilitatea de vizualizare, tiparire, descărcare sau export în formate tabelare.
  • Plăţi şi prezintă informaţii despre plăţile pe care clienţii vi le-au făcut şi au fost înregistrate în modulele Casa în lei şi Banca în lei.
  • Comenzi şi prezintă informaţii despre comenzile de la clienţii pe care le-aţi înregistrat, cu posibilitatea de vizualizare, tiparire, descărcare sau export în formate tabelare.
  • Contracte şi prezintă informaţii despre contractele de prestări servicii pe care le-aţi înregistrat, cu posibilitatea de vizualizare, tiparire, descărcare sau export în formate tabelare.
  • Service este un instrument de comunicare cu clienţii (prin tichete) şi prezintă informaţii despre cererile de intervenţii pe care le-aţi înregistrat în modulul CRM Intervenţii şi inclusiv comunicarea pe care aţi avut-o cu clienţii.
  • Plăţi online este un instrument cu ajutorul căruia clienţii dvs. vă pot plăti cu cardul facturile în sold.

Conform preferinţei dvs., toate aceste instrumente pot fi activate sau inactivate atunci când vă vom configura contul şi site-ul.

ContClient.ro Login

Important este că ContClient nu vă aduce sarcini sau griji în plus, nu trebuie să achizitionati echipamente sau software suplimentar, nu trebuie să învăţaţi lucruri noi şi nu trebuie să faceţi nimic diferit în operarea Nexus ERP.
Noi am gândit acest serviciu să funcţioneze cu infrastructura pe care o aveţi deja - va trebui doar să vă menţineţi serverul Nexus ERP deschis şi conectat la internet. ContClient este o aplicaţie web de tip Cloud, aceasta va rula pe serverele noastre şi noi ne vom ocupa de setup, hosting şi asigurarea mentenanţei.

Ce vă mai aduce în plus acest serviciu? Facturile validate în Nexus ERP pot fi trimise automat clienţilor dvs. printr-un link trimis prin email. Clientul da clic pe butonul Vezi Document şi factura se încarcă instant în browser. Aici poate să o tipărească, să o salveze sau să o trimita unui coleg.

Deasemenea, un avantaj important al acestui serviciu Cloud este că în doar câteva ore firma dvs. poate avea propriul site de tip Customer Account. Şi chiar puteţi testa un astfel de site, fără nici o obligaţie contractuală timp de 10 zile.

Toate facturile vor putea fi descarcate de clienţii dvs. atât în format PDF pentru listare sau arhivare, cât şi în format XML pentru a putea fi importate în propriile lor sisteme de gestiune.

Prin ContClient.ro puteţi oferi clienţilor acces la un portal de service conectat la CRM Intervenţii din Nexus ERP. Cu ajutorul acestui instrument clienţii pot cere intervenţii de service, pot comunica prin mesaje cu echipa de service şi pot urmări statusul reparaţiilor cerute de ei.

Transmiterea către clienţi a unui email cu informaţii legate de soldul de plată, cu rugămintea de a consulta ContClient.ro pentru informaţii detaliate legate de soldul facturilor si cu invitaţia de aşi plăti soldul restant online cu cardul.

ContClient.ro Index Bord

Comunicarea dintre serviciile aflate în centrul nostru de date şi serverul dvs. Nexus ERP se face prin conexiuni securizate/criptate cu ajutorul unui certificat SSL.
Serviciile aflate la noi şi la dvs. comunică între ele doar pe ip-uri predefinite şi cu autentificare dublă, la ambele capete, pe bază de utilizator şi parolă.
Mai departe, ContClient.ro este oferit utilizatorilor - în browsere, tot prin conexiuni criptate cu ajutorul altor certificate SSL.