Generare transfer de la gestiunea tampon a gestiunii din care se face vânzarea către gestiunea curentă în aplicația Nexus Retail



    Am adăugat în aplicația Nexus Retail (v.16.14.) în partea stângă a aplicației, item-ul "Intrări" (vizibil doar în cazul în care utilizatorul are drept de vizualizare în cadrul modulului Note de transfer între gestiuni).

Transfer intre gestiuni

    Astfel, în cazul în care gestiunea din care se face vânzarea în aplicația Nexus Retail are setată gestiunea tampon în aplicația Nexus ERP (modul Gestiuni) și există note de transfer între gestiuni având ca gestiune destinație gestiunea tampon, atunci în pagina "Intrari" menționată anterior vor apărea toate notele care nu au fost procesate/confirmate la destinație. Utilizatorul poate vizualiza în partea de jos a ferestrei lista de produse de pe nota de transfer cu posibilitatea de modificare a cantității recepționate.

Gestiuni

    La apăsarea butonului "Aprobă transferul" se generează o notă de transfer de la gestiunea tampon la gestiunea din care se face vânzarea în aplicația Retail conținând produsele de pe nota selectată. În același timp aceasta se marchează ca fiind procesată/confirmată la destinație, și nu mai este vizibilă în lista.

Intrari

    Documentul generat va avea setat carnetul implicit pentru notele de transfer între gestiuni setat pe gestiunea tampon.

Proprietati

    În cazul în care nota a fost generată eronat și se dorește procesarea din nou a acesteia se intră în aplicația Nexus ERP pe nota procesată și se debifează "Confirmată la destinație" .