Adăugare imagini produse cu Nexus Player şi o cameră web


Camera Web

    Pentru a obţine imagini de bună calitate, vă recomandăm să utilizaţi o cameră web HD şi un proiector foto sau o veioză cu bec foto. Conectaţi camera web la calculator utilizând o interfaţă USB, dacă este cazul instalaţi driverul camerei şi în final testaţi funcţionarea acesteia.
Camera Web Nexus ERP

Instalaţi Nexus Player

    Accesaţi site-ul nostru NexusERP.Ro şi în meniul produse faceţi click pe Nexus Player. În pagina Prezentare, faceţi click pe butonul Descarcă şi instalează. În continuare, urmaţi instrucţiunile oferite de kitul de instalare.
Instalaţi Nexus Player

Opţiuni de lucru Nexus ERP

    Deschideţi Nexus ERP şi in meniul principal de tip ribon (sus) faceţi click pe Instrumente şi apoi pe Setări generale. În fereastra Setări generale, faceţi click pe Locaţii programe externe. Aici completaţi câmpul Locaţie aplicaţie vizualizare video – faceţi click pe butonul din capătul din dreapta al casetei de text. În mod obişnuit, locaţia ar trebui să fie următoarea: C:\Program Files (x86)\NexusPlayer\NexusPlayer.exe.
Setari generale Nexus Player

    În modulul de utilizatori creaţi un utilizator cu opţiunea Utilizator site extins bifată sau la utilizatorul folosit de dvs. în mod curent bifaţi această opţiune.

Opţiuni utilizator site extins

Opţiuni de lucru Nexus Player

    Deschideţi Nexus Player şi in meniul principal (sus) faceţi click pe Tools şi apoi pe Options. În fereastra Nexus Player Options deschideţi subpagina Nexus ERP Capture. Aici, bifaţi opţiunea Use a WebCam for picture capture şi mai jos, în câmpul Select a webcam device, selectaţi camera web pe care urmează a o utiliza. Lăsati câmpul Automatic flip and rotate captured image la valoarea None.

Capture Options

    Deschideţi apoi subpagina Nexus ERP Connection şi completaţi userul şi parola cu care urmează a se conecta Nexus Player la baza de date Nexus ERP

Conection

Preluarea imaginilor asociate produselor

    În Nexus ERP deschideţi modulul Bunuri şi servicii - articole sau unul din modulele de Stocuri sau o Factura de achiziţie. Apoi deschideţi fereastra Editare produs – detaliată şi aici tabul Linkuri.

    Mutaţi produsul în zona camerei video sau orientaţi camera video către produs, vizualizând în Nexus Player focalizarea şi centrarea corectă a produslui în imagine. Când imaginea formată corespunde faceţi click pe butonul Capture. Dacă pentru acelaşi produs din nomenclator doriţi mai multe imagini, reorientaţi produsul şi faceţi în continuare click pe butonul Capture.

Preluarea imaginilor asociate produselor