Nexus Player - Prezentare generală


Nexus Player este un player multimedia bazat pe nucleul VLC. Este orientat, în principal, pentru a rezolva conexiunile multimedia ale Nexus ERP.
Nexus Player poate fi folosit în mod gratuit de către deținătorii de licențe Nexus ERP.

Cum poți folosi Nexus Player împreună cu Nexus ERP?

  1. Vizualizarea manualelor video ale Nexus ERP încărcate pe Youtube.com

  2. Există un meniu contextual (dreapta sus), care pentru fiecare zonă a Nexus ERP, ce are asociate unul sau mai multe manuale video, se activează și ne prezintă denumirea filmului și lungimea acestuia în minute.

    Butonul care se activează este ușor de recunoscut deoarece ne prezintă chiar sigla Youtube.

    Bineînțeles, poți vizualiza filmele și pe Youtube, dar este mai comod sa le vizualizezi cu Nexus Player deoarece aici nu vei fi deranjat de diverse reclame și descărcarea clipurilor se face mai rapid.

    Îți recomandăm, oricum, să subscrii la Nexus ERP Channel de pe Youtube sau la pagina Nexus Media de pe Google+, deoarece astfel vei primi notificări atunci când vom publica noi manuale video.

  3. Vizualizarea clipurilor video stocate în arhiva Nexus ERP

  4. Atunci când stochezi un clip video în arhiva, de ex. prezentarea unui produs din oferta ta de produse, acest clip poate fi vizualizat cu un singur click, direct din arhivă, folosind bineînțeles Nexus Player.

  5. Preluarea automată de imagini în Nexus ERP folosind o cameră web, o cameră IP sau o cameră analogică din sistemul de supraveghere video.

  6. Această funcție poate avea multiple aplicații practice pentru ați ușura și organiza mai bine munca.
    1. Poți încărca imagini pentru produse “fotografiind” direct produsul în cauză. Aduci produsul în fața camerei video, vizualizezi imaginea în Nexus Player și când consideri că ai prins unghiul cel mai bun apeși butonul Frame Capture. Astfel, imaginea se încarcă automat în baza de date asociată la produsul dorit.
    2. Poți “scana” facturile de furnizor și să le încarci asociate la facturile introduse în Nexus ERP. Este mai ușor să vezi originalul aici, decât sa-l cauți prin dosare.
    3. Atunci când facturezi (sau bon fiscal) poți prelua o imagine a punctului de facturare, de pe o cameră din sistemul de supraveghere, și să o asociezi facturii. Astfel, în cazul diverselor reclamații ulterioare, poți verifica imaginea salvată.

  7. Preluarea automată de imagini, folosind o cameră web, ale persoanelor/clienților în Nexus Beauty Center

  8. În Nexus Beauty Center îți poți crea o arhiva istoric de imagini, ale clienților tăi, asociate la programările și serviciile prestate.

  9. Vizualizarea de clipuri video pentru Nexus Hotel asociate diverselor evenimente monitorizate, direct din-un DVR.

  10. DVR-ul este un dispozitiv de stocare a înregistrărilor video + audio ale unui sistem de supraveghere.

    Nexus Hotel înregistrează diverse evenimente din sistemul de management hotelier, de ex. deschideri de uși, iar acestea sunt asociate la diverse camere de supraveghere. În cazul unor reclamații, se pot rapid verifica înregistrările video ale DVR-ului pentru perioada în care au fost declanșați senzorii de ușă deschisă.

    Nexus Player poate fi folosit și ca un player multimedia atât pentru redat fișiere media audio și/sau video locale, cât și pentru redarea surselor media online, cum ar fi:
    • puteți crea un playlist de clipuri video Youtube pe care să-l urmăriți în Nexus Player, fără fiți deranjați de reclame sau de redimensionarea ecranului la trecerea de la un clip la altul;
    • puteți asculta posturi de radio online (există zeci de mii);
    • puteți vizualiza posturi de TV online;
    • puteți urmări camerele din sistemul de supraveghere.