Nexus Analyst

Situatia activelor fixe amortizabile - reduceri - Anexa 11

Functionalitati de baza
Campuri disponibile pentru afisare in fereastra principala: Rand, Denumire indicator, Reduceri - Total din care, Reduceri - Diferente din reevaluare, Reduceri - Eliminare amortizare, Reduceri - Dezmembrari si casari, Reduceri - Transferuri/ cu titlu gratuit, Reduceri - Vanzari, Reduceri - Alte cai, Sold la sfarsitul anului, Ajustari de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) - sold la inceputul anului, Ajustari de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) - Cresteri, Ajustari de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) - Reduceri, Ajustari de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) - sold la sfarsitul anului, Valoare neta contabila (vezi configurare coloane modul).
Operatii in fereastra principala a modulului:
 • Refresh - Aduc din nou datele pe ecran
 • Deschid - Deschid inregistrarea curenta
 • Colectez - Colectez
 • Calcul - Calcul
 • Export - Se deschide procedura de export a datelor
 • Prelucrari - Prelucrari
 • Reinitializez - Reinitializez
 • Raport rapid - Previzualizare date afisate pe ecran
 • Rapoarte customizate - Ofera posibilitatea vizualizarii rapoartelor existente si configurararea unora noi.
 • Favorite - Adaug in lista de module favorite pentru a fi accesate din Pagina Mea sau in lista de module initiale
 • Inchid - Inchid fereastra curenta
  Configurari
 • Nivel log operare - Stabilire nivel log operare asupra documente (de baza, avansat, detaliat) (vezi gestionare Log operare)
 • Sesiune blocata la modificari - Stabilire blocare sesiune de lucru doar pentru modulul in cauza
 • Avertizari - Permite generarea de avertizari (vezi utilizare Avertizari)
  Operare date
 • Adaugarea, modificarea sau stergerea datelor este permisa utilizatorilor ce au drept de scriere in modul si numai in sesiunile deblocate
 • Avansarea in fereastra de la un camp la altul se face cu tasta [TAB] iar intoarcerea la un camp anterior se face cu [SHIFT-TAB]

  Rand - Se completeaza numarul randului. (needitabil)
  Denumire indicator - *) Conturi de repartizat dupa natura elementelor respective (needitabil)

  Reduceri - Vanzari - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valorile din vanzari pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Reduceri - Diferente din reevaluare - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valorile din diferentele de reevaluare pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Reduceri - Eliminare amortizare - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valorile din eliminarea amortizarilor pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Reduceri - Dezmembrari si casari - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valorile din dezmembrari si casari pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Reduceri - Transferuri/ cu titlu gratuit - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valorile din transferurile cu titlu gratuit pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Ajustari de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) - Reduceri - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valoarea reducerilor din ajustarile de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Ajustari de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) - Cresteri - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valoarea cresterilor obtinute din ajustarile de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Ajustari de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) - sold la inceputul anului - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la valoarea soldului la inceputul anului din ajustarile de valoare (amortizari si ajustari pentru depreciere) pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .
  Reduceri - Alte cai - Se completeaza cu ecuatia formulei de calcul aferenta indicatorului referitoare la veniturile obtinute prin alte cai pentru situatia activelor fixe amortizabile - reduceri .