Prezentare

Dupa deschiderea aplicatiei, utilizatorul poate vizualiza bonurile care sunt in curs de tiparire si cele care au generat eroare la tiparire.
Pentru a opera asupra datelor despre dispozitive, valida sau retipari bonuri este necesara logarea unui utilizator cu drept de administrator. Se apasa butonul LOGIN, se completeaza numele si parola utilizatorului si se apasa butonul de acceptare a datelor.
LoginUser

In partea superioara a ferestrei sunt afisate informatii asupra versiunii bazei de date si statusului conexiunii la baza de date: online sau offline. In cazul in care conexiunea la baza de date se pierde, operarea in aplicatie este blocata si se incearca reconectarea la un anumit interval de timp. Dupa restabilirea conexiunii cu baza de date functiile aplicatiei se reactiveaza.
In partea de jos a ferestrei se gasesc informatii asupra sesiunii de lucru: data conectare, societate, detinator legal licenta server.



Aplicatia se deschide automat in mod minimizat si se situeaza in system tray. Pentru a vizualiza aplicatia, se apasa click pe iconita din system tray. Pentru a minimiza ulterior aplicatia, se apasa pe butonul MINIMIZARE.
Pentru a inchide aplicatia se apasa pe butonul INCHIDERE APLICATIE.