Nexus ERP

Activare/Dezactivare articol

In cazul in care butonul "Activare/Dezactivare" este inactiv, trebuie sa inchideti toate modulele deschise.

a.)  Activare

Dupa achizitionarea programului, veti intra in posesia codului de acces care protejeaza programul de utilizarile neautorizate. Acest cod este determinat in functie de seria hard disk-ului calculatorului pe care este instalat programul. Pentru a introduce acest cod, selectati meniul "Instrumente" din bara de sus, dupa care optiunea "Activare/Dezactivare produse". In fereastra nou aparuta intruduceti codul furnizat in casetele corespunzatoare "Cod licenta". Dupa completarea tuturor campurilor, butonul de activare va fi vizibil si se va putea realiza activarea propriu zisa.


b.) Dezactivare

    Dezactivarea aplicatiilor se efectueaza in urmatoarele situatii :
- atunci cand doriti sa dezinstalati serverul Nexus;
- atunci cand doriti sa actualizati serverul Nexus la o versiune majora mai mare, in urma unui contract de actualizare;
- atunci cand doriti sa mutati serverul Nexus pe un alt calculator;
    In urma dezactivarii, licentele cu perioada nedeterminata ale aplicatiilor respective vor fi limitate la o luna, timp in care se va verifica autenticitatea licentelor de catre NEXUS MEDIA.
    La intrarea in fereastra se testeaza conexiunea calculatorului la internet, pentru siguranta efectuarii dezactivarii in mod corespunzator.
    In cazul in care aplicatiile care se doresc a fi dezactivate sunt folosit de alti utilizatori, nu este permisa aceasta operatiune.