NexyShop

Galerie imagini


    Această componentă are scopul de a afișa o pagină numai cu imagini pentru a oferi o prezentare mai detaliată a magazinului și a produselor promovate.

    Pentru a fi vizibilă pagina în magazin trebuie activată din Nexus -> Pagini site. Aici vom adăuga o pagină de site și com completa următoarele câmpuri: pagina, cod pagina, tag title, tag description, tag keywords, ordine. Trebuie bifat Pagina activa iar pentru afișarea link-ului în pagină putem alege să fie afișat în header, în foooter sau în ambele locuri, cu mențiunea că în header nu putem afișa mai mult de 4 linkuri.

    Pentru a adăuga componenta în Nexus ERP vom completa următoarele câmpuri: denumire, tip componenta, zona de afișare, ordine, activ. Dacă dorim să avem o imagine sau culoare de background vom completa câmpul imagine arhiva sau culoare background.

    În continuare vom adăuga imaginile cu dimeniunea de cel puțin 1200x750 px, un titlu și o descriere pentru fiecare.

    Mai departe, după ce am adăugat liniile în componentă, mergem pe site și accesăm pagina "Sincronizare Date Nexus", unde apelăm butonul "Actualizare documentație produse" pentru a face vizibile informațiile.

    După ce s-a actualizat documentația produselor, putem vedea componenta prin accesarea linkului Galerie imagini.

    Putem crea mai multe componente cu aceeași denumire dar cu descriere diferită iar atunci pozele vor fi grupate în pagină după descriere.