3. Setare mod de funcţionare Nexus Info Produs


    După ce am instalat aplicația Nexus Online Info Produs din Google Play, intrăm în modulul "Aplicații Online" din Nexus ERP și adaugăm o licență aferentă aplicației (Nexus Online Info Produs).

    Atenție! Licențele Nexus Online se atribuie per utilizator.

    După ce am adăugat licența pentru Nexus Online Info Produs, selectăm societatea pe care ne vom conecta. Aici, vom genera o cheie API un cod QR și setările aferente pentru aplicație.

    Deci, în continuare vom face următoarele setări după cum urmează:

    1. Conexiune criptată SSL (Secure Sockets Layer) - această bifă criptează informațiile astfel încât ele să nu poată fi decriptate decât de serverul căruia îi sunt adresate (funcționeză doar dacă avem instalat un certificat SSL).
    2. Gestiune - în acest control vom alege gestiunea pe care se lucrează, deoarece putem avea mai multe gestiuni;
    3. Listă de prețuri - în acest control vom alege listă de prețuri cu care se lucrează;
    4. Scanner mobil Bluetooth- în acest control vom seta scanerul mobil bluetooth la care ne vom conecta pentru a scana codurile de bare ale produselor;
    5. Culoare background header - se selectează culoarea de fundal a header-ului, având posibilitatea de a customiza aplicația în funcție de culorile reprezentative ale societății în cauză;
    6. Culoare text header - se selectează culoarea textului din header, pentru a fi lizibil și a se potrivi cu culoarea de fundal.